final logo_large.png

Teambuilding  & madlavning

Teambuilding og madlavning er to begreber, som i høj grad går hånd-i-hånd når det handler om et professionelt køkkenmiljø. Og enhver som har taget et kig ind bag kulissen i en restaurant er ikke i tvivl om, at evnen til at samarbejde er en af de vigtigste forudsætninger for at kunne indgå i et køkkenteam.

Skal jeres næste firmaarrangement afholdes i Århus-egnen, så er en omgang teambuilding med fokus på madlavning måske det rette for jer. Fra start til slut vil der være fokus på kommunikation og samarbejde. Alle vil få opgaver som bidrager til alt lige fra planlægningen til serveringen, hvad enten det er ved gryderne, rygeovnen, ildstedet eller i urtehaven. Når alt er serveret er det tid til at slappe af og tale om dagens bedrifter – og så er det selvfølgelig jer selv der skal agere smagsdommere.

Teambuilding madlavning foregår i hos GROFT i Rude, tæt ved Odder I Østjylland og kan tilrettelægges så det passer med jeres antal og den tid i har til rådighed. Der er rigeligt med opgaver på GROFT’s madlavningskursus, så om I skal afholde polterabend, firmaarrangement eller andet så er der garanti for en begivenhedsrig dag.

Klik for forespørgsel

GROFT

v. Torben Kiel Hviid

Rude Havvej 103, 8300 Odder

groft@groft.dk

tlf. 30527479

Banner_gul_847x274-300x97.gif

© 2020 by A2 grafisk