
Om det er fødselsdag, bryllupsfest, reception eller skal du blot brødføde flere mennesker end du kan overskue at lave mad til, står GROFT klar med økologisk catering, til glæde for dig og dine gæster.
Med GROFT’s mad ud af huset får du en middag til dit selskab, hvor der er fokus på smag, bæredygtighed og økologi.
Grøntsagerne i menuen er så vidt muligt fra lokale gårde og for det meste lidt fra egen have. Alt er lavet med respekt for råvaren og med udgangspunkt i det gode håndværk.
En tidlig efterårsmenu kan f.eks. så således ud:
-
GROFT’s hvedebrød og kartoffel/rosmarin focaccia
-
Hjemmekærnet smør, persillepesto og bønnehumus
-
Koldrøget økoørrede med grillet agurk, peberrodscreme og urter
-
Stegte squash med pesto og høvlet ost
-
Langtidsstegt knoldselleri med grov sennepsvinaigrette, fermenterede umodne blommer og persille
-
Salat med stegt spidskål, palmekål, confiteret nakkefilet og syltede løg
-
Grillede majs med perlebyg, bladbeder og syltede kantareller
-
kartoffelsalat med hjemmelavet hytte ost, stegte løg og skovmærke
-
Kraftig chokoladekage med bær kompot, honningristede flager og krystalliseret hvid chokolade
Prisen for menuen er 345,- pr. pers.
Er du til en lidt lettere anretning kan vi også lave GROFT’s tapas ud af huset, som består af hjemmelavet charcuteri, 1 ost el 2, syltede og fermenteret grønt samt pesto, mayo og bønnespread.
GROFT’s hvedebrød og selvfølgelig også med-
Prisen for GROFT’s tapas er 195.- pr. pers.
Selskaber skal bestilles til minimum 12 personer, men er i færre så må i gerne kontakte mig alligvel, det kan være jeg har et selskab den dag i forvejen i kan "hægte" jer med på:)
Om det er fødselsdag, bryllupsfest, reception eller skal du blot brødføde flere mennesker end du kan overskue at lave mad til, står GROFT klar med økologisk catering, til glæde for dig og dine gæster.
Med GROFT’s mad ud af huset får du en middag til dit selskab, hvor der er fokus på smag, bæredygtighed og økologi.
Grøntsagerne i menuen er så vidt muligt fra lokale gårde og for det meste lidt fra egen have. Alt er lavet med respekt for råvaren og med udgangspunkt i det gode håndværk.
En tidlig efterårsmenu kan f.eks. så således ud:
-
GROFT’s hvedebrød og kartoffel/rosmarin focaccia
-
Hjemmekærnet smør, persillepesto og bønnehumus
-
Koldrøget økoørrede med grillet agurk, peberrodscreme og urter
-
Stegte squash med pesto og høvlet ost
-
Langtidsstegt knoldselleri med grov sennepsvinaigrette, fermenterede umodne blommer og persille
-
Salat med stegt spidskål, palmekål, confiteret nakkefilet og syltede løg
-
Grillede majs med perlebyg, bladbeder og syltede kantareller
-
kartoffelsalat med hjemmelavet hytte ost, stegte løg og skovmærke
-
Kraftig chokoladekage med bær kompot, honningristede flager og krystalliseret hvid chokolade
Prisen for menuen er 345,- pr. pers.
Er du til en lidt lettere anretning kan vi også lave GROFT’s tapas ud af huset, som består af hjemmelavet charcuteri, 1 ost el 2, syltede og fermenteret grønt samt pesto, mayo og bønnespread.
GROFT’s hvedebrød og selvfølgelig også med-
Prisen for GROFT’s tapas er 195.- pr. pers.
Selskaber skal bestilles til minimum 12 personer, men er i færre så må i gerne kontakte mig alligvel, det kan være jeg har et selskab den dag i forvejen i kan "hægte" jer med på:)



Middag på landet
Middag på landet er GROFT skåret helt ind til benet. Det er for jer der gerne vil have den personlige og intime ramme for jeres middagsselskab, uden for mange dikkedarer.
I den gamle istandsatte staldbygnings rustikke spisestue er der plads til et selskab på op til 16 personer. Fra det åbne køkken serverer jeg, Torben eller Sebastien mad lavet fra bunden, af friske grøntsager fra lokale økologiske landmænd, suppleret med lidt frugt og grønt fra haven. Det hele tilsat skånsom fanget eller økologiske fisk, kød fra udvalgte leverandører og ikke mindst en god portion håndværk og passion.
Undervejs er i velkomne til at gå på opdagelse i den vilde have og nyde lidt landlig hygge, gerne med et glas vin i hånden :-)
Et besøg hos GROFT er derfor en kombination, af naturlig mad, hvor råvarerne får lov at stå i centrum, og hvor hyggeligt nærvær sætter rammerne for den samlede oplevelse.
Spisestuen er åben for 6 til 16 personer.
Menuen består af 10-12 retter som deles henover bordet. Udover maden serveres der også 6 glas vin pr. personer og kaffe til at slutte af på.
I får lokalet helt for jer selv (og selvfølgelig kokken) fra 17.30 - 21.30.
Menuen koster 1200,- pr. pers. inkl. vin og kaffe.
Hvis det ønskes kan der skrues op for udvalget af vine så menuen koster 1500,- pr. pers.