Middag på landet

Middag på landet er GROFT skåret helt ind til benet. Det er for jer der gerne vil have den personlige og intime ramme for jeres middagsselskab, uden for mange dikkedarer. I den gamle istandsatte staldbygning er der plads til 16 i den rustikke spisestue med åbent køkken, hvor jeg serverer mad lavet fra bunden af friske grøntsager fra lokale økologiske landmænd suppleret med lidt frugt og grønt fra haven. Det hele tilsat skånsom fanget eller økologiske fisk, kød fra udvalgte leverandører og ikke mindst en god portion håndværk og passion.

 

Undervejs er i velkomne til at gå på opdagelse i den vilde have og nyde lidt landlig hygge, gerne med et glas vin i hånden :-)

Et besøg hos GROFT er derfor en kombination, af naturlig mad, hvor råvarerne får lov at stå i centrum, og hyggeligt nærvær sætter rammerne for den samlede oplevelse.

 

Spisestuen er åben for 6 til 16 personer.

Menuen består af 10-12 retter som deles henover bordet. Udover maden serveres der også 6 glas vin pr. personer og kaffe til at slutte af på.

Menuen koster fra 1000,- pr. pers. inkl. vin og kaffe.

Hvis det ønskes kan der skrues op for udvalget af vine så menuen koster 1300,- pr. pers.

 

Send forespørgsel