Middag på landet

Middag på landet er GROFT skåret helt ind til benet. Det er for jer der gerne vil have den personlige og intime ramme for jeres middagsselskab, uden for mange dikkedarer.

 

I den gamle istandsatte staldbygnings rustikke spisestue er der plads til et selskab på op til 16 personer. Fra det åbne køkken serverer jeg, Torben eller Sebastien mad lavet fra bunden, af friske grøntsager fra lokale økologiske landmænd, suppleret med lidt frugt og grønt fra haven. Det hele tilsat skånsom fanget eller økologiske fisk, kød fra udvalgte leverandører og ikke mindst en god portion håndværk og passion.

 

Undervejs er i velkomne til at gå på opdagelse i den vilde have og nyde lidt landlig hygge, gerne med et glas vin i hånden :-)

Et besøg hos GROFT er derfor en kombination, af naturlig mad, hvor råvarerne får lov at stå i centrum, og hvor hyggeligt nærvær sætter rammerne for den samlede oplevelse.

 

Spisestuen er åben for 6 til 16 personer.

Menuen består af 10-12 retter som deles henover bordet. Udover maden serveres der også 6 glas vin pr. personer og kaffe til at slutte af på.

I får lokalet helt for jer selv (og selvfølgelig kokken) fra 17.30 - 21.30.

 

Menuen koster 1200,- pr. pers. inkl. vin og kaffe.

Hvis det ønskes kan der skrues op for udvalget af vine så menuen koster 1500,- pr. pers.

 

Send forespørgsel