2020 :)

Opdateret: 15. jan. 2020

Vinteren. Hvis ellers man kan kalde det for vinter, er stadig lang. Der er lang vej til såning, til udplantning, til pasning og plejning af haven og alle krydderurterne, forventningen og glæden over hyldeblomst, asparges og jordbær, men…. det nærmer sig. Er så småt i gang med at udvælge frø og finde de tørrede frø fra sidste år frem så de kan forberede sig mentalt på at blive sået :-)

De kloge snakker om uberørt natur og ved ikke helt om min have hører under den kategori men den har være uberørt siden i sommers for jeg gik hen og fik mere travlt i køkkenet end forventet og har praktisk talt ikke haft tid til at gøre den vinterklar endnu. og nu er vinteren her så.


Har set frem til 2020 i 3 år nu, for det er året hvor den knap 4000 kvm have har været 3 år under omlægning til økologisk drift, så den fra i år kan blive certificeret økologisk. Ikke at jeg nogensinde har brugt hverken ukrudtsmiddel eller kunstgødning, men nu må det altså for alvor hedde økologisk drift, og må dermed bruges i køkkenet hvor jeg i forvejen har det økologiske spisemærke i guld. Det er ikke helt uden tilfredshed og måske jeg også kommer til at give mig selv et klap på skulderen.


Vil forhåbentlig komme til at fortælle meget mere om hvad der sker i GROFT, i haven, i skoven, på stranden og i det hele taget naturen og håber du vil læse med.


God vind herfra:-)

Torben

67 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle