Om [GROFT]

GROFT er startet i 2016 på Rude Havvej 103 hvor vi flyttede ind i 2012.

Efter at have istandsat køkken i det gamle udhus og det hele var klar til brug kunne jeg ”flytte ind” på min nye arbejdsplads.

Jeg har været i branchen siden 2002 og jeg har igennem mit arbejde samlet erfaring og inspiration og da vi flyttede på landet begyndte mine tanker omkring GROFT at blive mere og mere håndgribelige. Egen dyrkning af frugt/grønt/urter, samarbejde med lokale landmænd, råvare i sæson, stor vægt på grøntsager krydret med hjemmetørret/røget fisk og kød.

 

I 2018 fik GROFT det økologiske spisemærke i guld og til sommer 2020 er alt hvad der bliver produceret i haven certificeret økologisk.

 

Jeg tilstræber en naturlig form for mad uden brug af kemiske hjælpestoffer hverken i råvareproduktionen eller i køkkenet så der er ingen e-numre, tilsætningsstoffer, farvestoffer osv. i den mad GROFT serverer. - Det håber jeg at i som gæster både kan se og smage

Med venlig hilsen

Torben Kiel Hviid