
Om det er fødselsdag, bryllupsfest, reception eller skal du blot brødføde flere mennesker end du kan overskue at lave mad til, står GROFT klar med økologisk catering, til glæde for dig og dine gæster.
Med GROFT’s mad ud af huset får du en middag til dit selskab, hvor der er fokus på smag, bæredygtighed og økologi.
Grøntsagerne i menuen er så vidt muligt fra lokale gårde og for det meste lidt fra egen have. Alt er lavet med respekt for råvaren og med udgangspunkt i det gode håndværk.
En tidlig efterårsmenu kan f.eks. så således ud:
-
GROFT’s hvedebrød og kartoffel/rosmarin focaccia
-
Hjemmekærnet smør, persillepesto og bønnehumus
-
Koldrøget økoørrede med grillet agurk, peberrodscreme og urter
-
Stegte squash med pesto og høvlet ost
-
Langtidsstegt knoldselleri med grov sennepsvinaigrette, fermenterede umodne blommer og persille
-
Salat med stegt spidskål, palmekål, confiteret nakkefilet og syltede løg
-
Grillede majs med perlebyg, bladbeder og syltede kantareller
-
kartoffelsalat med hjemmelavet hytte ost, stegte løg og skovmærke
-
Kraftig chokoladekage med bær kompot, honningristede flager og krystalliseret hvid chokolade
Prisen for menuen er 345,- pr. pers.
Er du til en lidt lettere anretning kan vi også lave GROFT’s tapas ud af huset, som består af hjemmelavet charcuteri, 1 ost el 2, syltede og fermenteret grønt samt pesto, mayo og bønnespread.
GROFT’s hvedebrød og selvfølgelig også med-
Prisen for GROFT’s tapas er 195.- pr. pers.
Selskaber skal bestilles til minimum 12 personer, men er i færre så må i gerne kontakte mig alligvel, det kan være jeg har et selskab den dag i forvejen i kan "hægte" jer med på:)
Om det er fødselsdag, bryllupsfest, reception eller skal du blot brødføde flere mennesker end du kan overskue at lave mad til, står GROFT klar med økologisk catering, til glæde for dig og dine gæster.
Med GROFT’s mad ud af huset får du en middag til dit selskab, hvor der er fokus på smag, bæredygtighed og økologi.
Grøntsagerne i menuen er så vidt muligt fra lokale gårde og for det meste lidt fra egen have. Alt er lavet med respekt for råvaren og med udgangspunkt i det gode håndværk.
En tidlig efterårsmenu kan f.eks. så således ud:
-
GROFT’s hvedebrød og kartoffel/rosmarin focaccia
-
Hjemmekærnet smør, persillepesto og bønnehumus
-
Koldrøget økoørrede med grillet agurk, peberrodscreme og urter
-
Stegte squash med pesto og høvlet ost
-
Langtidsstegt knoldselleri med grov sennepsvinaigrette, fermenterede umodne blommer og persille
-
Salat med stegt spidskål, palmekål, confiteret nakkefilet og syltede løg
-
Grillede majs med perlebyg, bladbeder og syltede kantareller
-
kartoffelsalat med hjemmelavet hytte ost, stegte løg og skovmærke
-
Kraftig chokoladekage med bær kompot, honningristede flager og krystalliseret hvid chokolade
Prisen for menuen er 345,- pr. pers.
Er du til en lidt lettere anretning kan vi også lave GROFT’s tapas ud af huset, som består af hjemmelavet charcuteri, 1 ost el 2, syltede og fermenteret grønt samt pesto, mayo og bønnespread.
GROFT’s hvedebrød og selvfølgelig også med-
Prisen for GROFT’s tapas er 195.- pr. pers.
Selskaber skal bestilles til minimum 12 personer, men er i færre så må i gerne kontakte mig alligvel, det kan være jeg har et selskab den dag i forvejen i kan "hægte" jer med på:)



Om [GROFT]
GROFT er startet i 2016 på Rude Havvej 103 hvor vi flyttede ind i 2012.
Efter at have istandsat køkken i det gamle udhus og det hele var klar til brug kunne jeg ”flytte ind” på min nye arbejdsplads.
Jeg har været i branchen siden 2002 og jeg har igennem mit arbejde samlet erfaring og inspiration og da vi flyttede på landet begyndte mine tanker omkring GROFT at blive mere og mere håndgribelige. Egen dyrkning af frugt/grønt/urter, samarbejde med lokale landmænd, råvare i sæson, stor vægt på grøntsager krydret med hjemmetørret/røget fisk og kød.
I 2018 fik GROFT det økologiske spisemærke i guld og til sommer 2020 er alt hvad der bliver produceret i haven certificeret økologisk.
Jeg tilstræber en naturlig form for mad uden brug af kemiske hjælpestoffer hverken i råvareproduktionen eller i køkkenet så der er ingen e-numre, tilsætningsstoffer, farvestoffer osv. i den mad GROFT serverer. - Det håber jeg at i som gæster både kan se og smage
Med venlig hilsen
Torben Kiel Hviid