logo

Julemenu 265.- pr. pers.

Groft brød og hjemmelavet smør

Skiver af hjemme-gravad laks med sennepsmarinerede æbler

Hønsesalat m. karl johanmayo og jordskokker

Sauteret grønkål med pastinakker, syltede løg og confiteret gris

”ikke helt klassisk men næsten” rødkålssalat

Kartoffelgratin med karamelliserede løg og hjemmerøget bacon

Brie med hjemmelavet knækbrød, sur/sød æble og honning fra egen avl

Pærecrumble med lokale valnødder, hvid chokoladecreme og krystalliseret
hvid chokolade

Alt det praktiske

Ved julemenuen bestilles:
min. 8 kuverter.
Ved nytårsmenuen bestilles:
min. 2 kuverter.

Send mail med ønsket dato og antal til: groft@groft.dk eller ring på tlf: 30 52 74 79

Maden afhentes hos GROFT på adressen:

Rude havvej 103, 8300 Odder

nytårsmenu 425.- pr. pers.

Friskbagt brød og hjemmelavet smør

Pighvar marineret i æbleddike og rapsolie med sprøde rå jordskokker, jordskokkechips og kålblade

Stegt blomkål med ristede jordmandler, capers og persille

Bagt hokaidogræskar med sprødt kyllingeskind og estragonmayonnaisse

Oksebavette med grillede løg og knuste kartofler med brunet smør

Mousse med hvid chokolade og blommer, blommekompot med mjød, krystaliseret hvid chokolade og honningristede flager

VINMENU: Bobler, hvidvin, 2 x rød og dessertvin 600,- pr. pers.